A szolgáltatás számlázása, a készlet szabályozása

A modul az orvosi szolgáltatásokat, gyógyszerészeti cikkek, árjegyzékeket, speciális ármegállapodásokat, illetve a szolgáltatók, biztosítók, orvostechnikai eszközök és tárgyak tranzakcióit kezeli.

Beszerzés

Az SAP - Medistance platform lehetővé teszi, hogy a felhasználók olyan anyagokat vagy szolgáltatásokat rendeljenek a beszállítóktól, amelyek előre meghatározott ütemezésben rendelkezésre állnak. A felhasználók egy adott beszerzési rendelkezést több részre bonthatnak, ha például olyan tételeket, mint az orvosi készülékek, több helyszínre kell szállítani.

Raktár és számviteli integráció

A beszállítói számlák feldolgozásakor a Medistance az SAP Business One segítségével egy naplóbejegyzést is készít. Ezt az információt használhatjuk a beszállítónak történő további kifizetések feldolgozásához. A visszaküldött termékről jóváírási emlékeztető készíthető a beszállító részére. A szükséges adatok az eredeti számlából vagy bármilyen más eladási és vásárlási dokumentumból könnyen importálható. A Medistance lehetővé teszi, hogy a felhasználók kikalkulálják a beszerzett szolgáltatás vagy termék árát.

Beszámoló

A jelentéseket valós idejű adatokkal készíthetjük el és különböző formában jeleníthetjük meg a vezérlőpulton vagy akár mobil eszközökön bárhol.