Kezeléstervezés és orvosi eszköz kezelés

Törzsadatok egyszerű felvétele, anamnézis készítése, gondozástervezés, recept írás, vizsgálatok, szolgáltatások, hozzáférés kialakítása az együttműködő gondozókkal, egyszerű kezelhetőség, számlák, kifizetések, követelések és felhasználói engedélyek kezelése. A betegekkel, társellátókkal és támogatókkal kapcsolatos minden információ kezelése beleértve a profilokat, kapcsolattartási információkat, kezelési tevékenység összefoglalóit, számlaegyenlegeket és optimális kezelési elemzéseket.

All-in-one és teljesen automatizált mély adatintegráció a Medistance-ban

A Medistance fejlett és teljesen automatizált mély adatintegrációt kínál a legmodernebb, legnépszerűbb élvonalbeli mobil orvostechnikai eszközök és az egészségügyi ellátás platformjaival, köztük az OMRON és Apple.

A magas szintű rendszerintegráció sokkal több adat továbbítását lehetővé teszi, mint a törzsadatok vagy az életmódra vonatkozó adatok. A Medistance intelligens szerver segítségével betekintést enged a valós idejű életjelekbe (pl. vérnyomás, vércukor, EKG) és több tucat más egészséggel kapcsolatos eseménybe. Maga az integrálási folyamat egyértelmű és teljesen automatizált.

A személyre szabott orvoslás az adott személy genom, környezeti, szociális, biometriai és vallási befolyásának elemzésére fókuszál és így határozza meg az egyének kezelését.

SAP Digitális magazin - a Személyre szabott gép adaptálásához hozzájáruló 3 fő tényező

Orvosi eszköz irányítópult

Az egészséggondozási szolgáltatást nyújtók számára rendelkezésre áll egy egyszerű regisztrációs és javasolt orvosi eszköz csatlakoztató menü a zártláncú adatkommunikáció szükséges beállításához.

A változó környezetben csupán a legagilisabb és gyorsabban reagáló egészséggondozó vállalkozások és élettudománnyal foglalkozó szervezetek maradnak életben.

Az Accenture feltárja az új rendelést zavaró erőket a Egészséggondozási üzleti modellekben.

Egészséggondozási oktatás E-learning kampánnyal

Az Egészséggondozási oktatás e-learning kampánnyal egy új e-learning koncepció, mely az egészséggondozási megelőzés szempontjából tudatos polgárok egészségtudatos döntését segíti elő. Az ilyen programok e-learning formában, kommunikációs automatizálási rendszerekben - mint a Medistance modul – futtathatók. Az egészségbiztosítók és az egészséggondozók, melyek a megelőző egészséggondozási képzési programokra összpontosítanak, egészségesebb munkaerőt hoznak létre, csökkentik a gondozási költségeket és jobb megtérülést eredményeznek.

A rendelkezésre álló megoldások

A Medistance Connect e-learning és kommunikációs automatizálási rendszer használatának lehetőségei számos informatív és oktatási tippet tartalmaznak, a végfelhasználói programok gyakorlatilag korlátlanok.

Automatikus tartalom üzenetek – A Medistance rendszer dedikált üzeneteket küld a meghatározott végfelhasználóknak látogatásukat vagy tevékenységüket követően. Egy jól felépített tartalmú üzenet rögtön azonosítja a partner aktivitási területét és megfelelő ismeretet ad a kapcsolódó egészséggondozási témában vagy szolgáltatási tartományban.

Ciklusok - Részletező programok – Az e-learning automatizálás lényege, hogy előre meghatározott egészséggondozási információs készleteket küld bizonyos állampolgár csoportoknak megadott időintervallumokban. Finom-hangolt ciklusok alakíthatók ki az egyes partnerek eléréséhez, eltérő ciklusok készülnek a kis- és közepes csoportoknak és másfélék a nagy népességcsoportoknak. Ugyanezen csoportok azonos üzenettel történő megcélzása negatív hatással lenne a képzési teljesítményre.