Vásárlás

Kezeli az egészségügyi szolgáltatók tranzakcióit, úgy, mint az ajánlatkéréseket, megrendeléseket, az orvosi eszközkészlet frissítését, a szolgáltatási költségek számítását, a készleteket és a fizetések feldolgozását.

Beszerzés

Az SAP Business One-al támogatott Medistance rendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználók olyan anyagokat vagy szolgáltatásokat rendeljenek a szállítóktól, amelyek azonnal rendelkezésre állnak. A felhasználók egy beszerzési rendelkezést több részre bonthatnak, ha például a tételeket több helyszínre kell szállítani. Megosztásra vagy felülvizsgálatra lehet szükség, hogy minden szállítmányhoz elkészüljön a csomagjegyzék és a fuvarlevél. A vételi megrendeléssel rendelkező tételek valamely meghatározott raktárba szállíthatók.

   

“Komplett, integrált megoldásunk van az üzleti tevékenység kezelésére. Jelentősen javítottunk beszerzés tervezésünket, csökkentve az időt és jobb eredményeket elérve a költségek tekintetében. Ennek révén növelhetjük a szolgáltatásokat és nyereséget további források bevonása nélkül.”

   

Raktár és számviteli integráció

Az áruk átvétele történhet egy raktárban, de a szállítások több raktárba is küldhetők. Ez összekapcsolható egy vételi megrendeléssel, a felhasználók pedig módosíthatják a megrendelés mennyiségét a ténylegesen átvett mennyiséggel szemben. A visszáru dokumentum használatával kezelhetők a javításra vagy jóváírás nélkül visszaküldött árukra.

Beszámoló

A jelentések valós idejű adatokkal készíthetjük el és különböző formában jeleníthetjük meg az irányítópulton vagy akár mobil eszközökön.