Gépi tanulás és AI

A Medistance Gépi tanulás és AI (Mesterséges Intelligencia) egy fejlett öntanuló algoritmus, mely elemzi az életjeleket és az egyes partnerek kockázati profilját, és előre jelzi az egészségi kockázatokat. Ezután személyre szabott kockázati riasztást és gondozási javaslatot küld aszerint, hogy az algoritmus mit talál a legoptimálisabbnak. Betekintést enged a partner, beteg egészségi állapotába, életmód történetébe, gyógyszerhasználatába és elemzi az egészséggondozási protokoll korrelációját, lehetővé teszi, hogy az egyes végfelhasználók nagyon vonzó és szemrevaló képet kapjanak.

Új generációs egészségi állapot előrejelzés öntanuló algoritmusok alapján

A Gépi tanulás és AI technológia két ajánlási modellre épül. Ezek mindegyike egy adott egészséggondozási megközelítés támogatására optimalizált. A megelőző egészséggondozáshoz affinitási elemzés (úgynevezett előrejelző egészségügyi kockázatelemzés), a kezelést követő gondozáshoz pedig esemény kockázatot pontozó elemzés (az úgynevezett kardiovaszkuláris kockázat értékelés). Együttes használatukkal mind az előrejelző, mind a követő gondozási tevékenység követhető.

Partner-specifikus egészséggondozási modellek előrejelzése és AI alapú gondozási javaslatok

A Medistance Gépi tanulás és AI modul automatikusan kiválasztja az egyes páciensek számára a nyomon követés lépéseit és javaslatot tesz a lehető legjobb egészséggondozásra a beteg egészsége, életjelei és életmód története alapján. Ezenkívül a rendszer információt tárol az egészséggondozással kapcsolatos adatokról, az anonim partnerek viselkedéséről és akár be nem azonosított partnerek adatai alapján is személyre szabott tartalmat biztosít. Ez azt jelenti, hogy a partnerek adatait egészséggondozási viselkedési mechanizmus szempontjából elemzi.

Új, előrejelző és gondozást követő mechanizmus, mely jelzi a személyre szabott gondozás lépéseit és idejét

Az előrejelző és gondozást követő tevékenységeket nagyban elősegítik a gondozási folyamat során nyert egyéb információk. Annak ismerete, hogy mely egészséggondozási, kezelési lépéseket és gyógyszereket alkalmazzák egymást követően, illetve mely kommunikációs csatornák hozzák a legjobb konverziós arányokat, elősegíti a hatékony gondozási megoldásokat és a kezelési költségvetés optimalizálását. Sőt, mit több, annak ismerete, hogy mikor és hogyan cselekszik a partner, segít kiválasztani a tevékenységi terv megadásának legjobb időpontját és erősíti a kapcsolatot a gondozói csapat tagjai és a partner között.

Üzleti előnyök

  • Elkápráztatja ügyfeleit a személyre szabott gondozási ajánlattal
  • Hozzáférést biztosít a részletes tranzakciós adatelemzéshez
  • Maximális ügyfél élettartam értéket biztosít minden esetben
  • Racionalizálja a gondozási költségvetést
  • Találja ki, mely eljárások és gyógyszerhatóanyag kategóriák a legoptimálisabbak és legsikeresebbek
  • Ismerje meg partnerei egyéni gondozási preferenciáit és készítsen előrejelzést a következő egészséggondozási lépésekről