Praxis és beteg adminisztráció

Kezelés tervezési és orvosi eszközkezelési rendszer, mely elősegíti a betegkezelést és riasztást, a munkafolyamat tervezést, kezeli az orvostechnikai eszközöket a páciens otthonából származó létfontosságú adatkommunikációhoz, valamint meghatározza a megfelelő kezelési protokollt a különböző kritériumok alapján.

Sablonok a kezelési folyamathoz

A Medistance fő irányítópultján található a kezelési munkafolyamat létrehozás menüpont, ahol könnyen megtervezhetők az új munkafolyamatok. Lépésről lépésre, nézetről nézetre vezeti végig Önt azon az úton, ahol új tevékenység tartalmat lehet létrehozni, meg lehet határozni a gyógyszer hatóanyagot és a gondozási szabályokat, a nap végén pedig elkészül az újonnan megvalósított optimális gondozási folyamat teljes statisztikája. Sablonokra épül, így bárki - akár technikai ismeretekkel nem rendelkező személy is - létrehozhatja az új gondozási tevékenységeket.

Big data értékelés az egészséggondozásban

A legtöbb piacon rendelkezésre álló - a praxis irányítási platformok és a távorvoslási eszközök közötti adatintegráció lehetővé teszi, hogy csak az alapinformációk (pl. fényképek, riasztások) kerüljenek továbbításra.

Mi egy lépéssel továbbmentünk, biztosítva felhasználóinknak az alábbiakba történő betekintést: az ügyfelek egészségével kapcsolatos életmódbeli viselkedés, életjel történetek, a mostani és a korábbi egészségi kockázatok, ezek változása és a beteg gyógyszerhűsége. Ennek eredményeként felhasználóink jobban megérthetik ügyfeleiket, betegeiket és meghatározhatják valós idejű gondozási igényeiket.

Fejlett betegszegmentálás és egészséggondozási folyamatautomatizálás

A viselkedési és egészségi állapot adatok továbbításán túl, a gép-gép adatátvitel - a Medistance Mély adat integrálás - lehetővé teszi az összegyűjtött információk pontos felépítését.

A partnerszegmentálási modul használatával a Medistance felhasználók elemezhetik partnereik, betegeik életmódját, viselkedését, a szegmentált kontaktadatbázisokat, az automatizált egészséggondozási-, képzési támogatási- és oktatási folyamatokat.

A modulban kialakított kontaktszegmens három változón alapszik:
1. Az utolsó egészségi adat ellenőrzés óta eltelt idő
2. Validált kiértékelő algoritmus
3. A partner, beteg profilja a törzsadatok alapján: kor, nem stb.

Az egészséggondozási terv személyre szabása és a kapcsolódó kommunikáció a Big data alapján

A Big Data és a fejlett, automatizált kockázatszámítási platformunk kombinációja lehetővé teszi, hogy a felhasználók a partnerek- és a beteg elemzést a következő szintre léptessék.
Rendszerünk lehetővé teszi, hogy ez az ismeret hatékony eszközzé tegye a Medistance Mély Adat Integrálást.

A platform lehetővé teszi, hogy egyszeri és ismétlődő egészséggondozási tevékenységet végezzenek az összegyűjtött profilok, kockázatok és viselkedési adatok alapján, majd cél tevékenységeket vagy szegmenseket hozzanak létre a specifikus gondozás, gyógyszerelés céljára. Sőt mi több, ezek a tevékenységek valós időben végezhetők, a gondozói csapaton belül valamennyi kommunikációs csatornájában.

Ennek következtében a felhasználók teljesen személyre szabott gondozáshoz juthatnak, a megfelelő tevékenység a megfelelő személyekhez, a kellő időben és a helyes csatornán jut el.

Előrejelző egészséggondozás

A Medistance rendszer képes kiválasztani az optimális gondozási folyamatot és a tevékenység kommunikációt minden partner, beteg és professzionális gondozó számára a törzsadatok, egészségi adatok, kezelési terv és tevékenységi adatok (a jelenlegi és korábbi adatkészletek) alapján. A személyre szabást az egészségi, életviteli, viselkedési, gyógyszerhűség és kommunikáció valós idejű felügyeletével érjük el.

A Medistance automatikusan meghatározza partnerei jövőbeli egészséggondozási igényeit. Mesterséges intelligenciával megtámogatva ez lehetővé teszi az előrejelző egészséggondozás sikeres megvalósítását és a személyre szabott tevékenységi terv nyújtását kicsit előbb vagy épp akkor, amikor a szükség felmerül.

A Medistance egészséggondozási adatintegráció előnyei:

  • Szerezzen korlátlan hozzáférést potenciális és meglévő partnerei egészségi állapotához, viselkedési és kockázat történeti adataihoz, mindezt valós időben
  • A személyre szabott gondozás, kezelés és tevékenységi terv megfelel partnerei egyedi egészségi állapotának, viselkedésének és kockázati profiljának
  • Fejlesszen ki hatékony, többcsatornás megelőző egészséggondozást, kockázat felügyeletet és e-learning kampányokat dinamikus partner, beteg szegmensek alapján
  • Hozzon létre többcsatornás automatizálási munkafolyamatot, amely tekintettel van minden partner teljes gondozási ciklusára
  • Szabja személyre az aktivitási javaslatot és a kommunikációt a partner profil, egészségi adata és viselkedése alapján
  • Javasoljon további egészséggondozás szolgáltatást a partner igényeinek és érdeklődésének megfelelően, valós időben