Egészséggondozási naptár

A Medistance naptár és gondozási rend modul több, mint csak egy átlagos időbeosztás. Nemcsak a korábbi tevékenységekről nyújt információt, de segít a feladatok kezelésben és lehetővé teszi a gyors tervezést és a feladatok automatizálását, követését.

Hogyan működik a Medistance naptár?

A naptár egy nagyon egyszerű eszköz, ami nagyban elősegíti az egészséggondozók és az gondozói csapatok gondozói közösségekben történő együtműködését. Az automatikus adatletöltéssel idő takarítható meg, míg az egyszerűsített postázás megkönnyíti a gondozás kezelését. A praxisok rendkívül egyszerűen tervezhetik a partnereknek történő email küldéseket és felügyelhetik a kommunikációs folyamatokat. Másrészről a gondozói csapat tagjai gyorsan dönthetnek az adatok megosztásának optimális idejéről. A végfelhasználók alaposan megvizsgálhatják ügyféladatbázisuk részleteit, a naptárra és az aktuális statisztikákra pillantva.

A felhasználónál jelentkező előnyök

  • Az elő-regisztráció megvalósítása és a tervezett tevékenységek bármikor felügyelete bármely időpontban
  • Azonnali hozzáférés a mély adatfolyamhoz, az elvégzett tevékenység statisztikai beszámolóihoz
  • Az adatbázis valós idejű áttekintésének, az adat import/export folyamatos felügyeletének lehetősége
  • A munkafolyamat és együttműködés hatékonyságának ellenőrzése az adott ügyfelek, felhasználók tevékenységének felügyeletével

Az SAP Medistance  bármilyen méretű egészséggondozó és egészségügyi felügyelet mindeddig nem elérhető szintű szervezését, üzemeltetését teszi lehetővé. A klinikai praxis irodától és a beteg otthoni környezetétől kezdve, a mindennapi kezelőszobáig, a gyógyszertári raktártól és a kórtermekig, az asztali és a mobil eszközök révén a Medistance az emberek és a egészséggondozók szakemberei és szervezetei hatékonyabb együttműködését teszi lehetővé, online klinikailag validált életjelek kiértékelésével elősegíti a kezelési folyamatokba való betekintést, ezzel javítva az életminőséget. Mindezt a klinikai validált mobil orvosi eszközök és software-ek helyi berendezéseken keresztüli és igény szerinti rendelkezésre állásának bővítésével, valamint a mobil kommunikációs eszközök, alkalmazások flottákban történő használatával tesszük.