Jelentés

A betegcsoportok és az egészséggondozói üzlet szinte minden szempontjára kiterjedő hatékony beszámolókat készít, beleértve a betegek egészségkockázati portfolióját, a kezelésirányítást, az egyéni orvosi ellátást vagy az állapottal kapcsolatos eredményeket.

Produktivitás eszközök

Előre meghatározott tartalmat és többdimenziós adatforrásokat használ a partnerek, betegek adatainak elemzéséhez, beszámolók készítéséhez és opcionális nagy teljesítményű elemző motor vagy Microsoft Excel segíti a valós idejű adatok feltárását és vizsgálatát.

   

Az SAP HANA adatbázissal megerősített és az SAP Business One alkalmazással alátámasztott Medistance analitika az elemzések és beszámolók számára a legmodernebb, memórián belüli számítási technológia előnyeit nyújtja.

   

Előre meghatározott irányítópultok és jelentések

Hozzáférést biztosít számos előre elkészített beszámolóhoz, melyek a leggyakrabban használt gondozási-, praxiskezelési- és üzleti folyamatokra szabottak.

Keresés

Az SAP Business One-re épülő Medistance rendszerben az adatok keresése és hozzáférés szabadstílusú vállalati kereséssel valósul meg.

   

Üzleti előnyök

  • Jobb és gyorsabb döntéshozatal a gyorsabb jelentéseknek és vállalati keresésnek köszönhetően, valamint az eddiginél több adathoz való hozzáférés révén.
  • Hatékonyabb gondozáskezelés a csapat felhatalmazásában, normál és ad hoc beszámolók készítése valós időben Excel segítségével, de informatikai segítségnyújtás nélkül.
  • Magasabb ROI - a Medistance-ben tárolt tranzakciós és műveleti adatok kihasználásával a jobb döntéshozatalhoz.
  • Biztonságos, hosszútávú beruházás egyetlen eladótól származó komplett megoldással.
    • A felhasználónál jelentkező előnyök:

      Valós idejű hozzáférés a döntéshozatalhoz szükséges információhoz - annak részletes megismerése IT támogatás nélkül. Ennek eredményeképpen jobb döntések hozhatók rövidebb idő alatt és növelhető a gondozói csoport termelékenysége, mert a felhasználók kezelhetik/irányíthatják az információkat.