Banki tranzakciók

A modul vezérli és kezeli az összes pénzügyi tranzakciót, nyugtát, banki átutalásokat, letéteket, előlegfizetéseket, hitelkártyás fizetések és banki egyeztetésekkel kapcsolatos tranzakciókat.

Számvitel és pénzügy

Az SAP Medistance teljes eszköztárat biztosít az egészségügyi szolgáltató vállalkozás pénzügyi műveleteinek támogatásához. Automatizálja a mindennapos számviteli feladatokat, a főkönyvi és könyvelési feladatokat, segíti az adószámítást és több fajta pénznemben történő tranzakciókat is lehetővé tesz.

Többdimenziós profit-, költségviselő központ

Az SAP Medistance rendszer lehetővé teszi, hogy a profit-, költségközpontok irányítója, kontrollere egyszerűen elemezhesse a pénzügyi információkat. A bonyolult és pontos jelentések készítéséhez hierarchián alapuló profit-, költségközpont szerkezetet felépítésére van lehetőség.

Költségvetések, tervezési folyamat

A felhasználók konfigurálhatják a költségvetés megosztási módszereket egy évre vagy adott projektre; bármilyen devizában meghatározhatják a költségvetési számokat és összefoglaló költségvetési beszámolót jeleníthetnek meg, amely összehasonlítja a tényleges és a tervezett adatokat, számokat.

Integrált beszámolók

A SAP Medistance többfajta eszközt biztosít az integrált beszámolók készítéséhez - üzleti, számviteli, raktár és pénzügyi beszámolók, számlakivonatok és testre szabott partner beszámolók. A beszámolók többfajta formátumba exportálhatók, pl. Microsoft® Excel®, Microsoft® Word® és PDF.