Tervezés

Az opcionális SAP HANA jelentések mélyreható elemzést adnak, grafikus beszámolót készítenek és alaposan elemzik az optimális egészséggondozás tervezését, az életmód források kezelését minden népességi csoportra vonatkozóan, bármely földrajzi térség területén.

A Medistance egy egyszerű, mégis erőteljes tervezési rendszert kínál, mely segíti a szolgáltatástervezőket az ütemezés, tételkezelés, szolgáltatás, és berendezés beszerzés terén, számos kritériumot alapul véve.

Előrejelzés és tervezés

Az előrejelzések lehetővé teszik, hogy a felhasználók a potenciális jövőbeli igények alapján előre jelezzék a keresletet, ahelyett, hogy kizárólag a beérkezett rendelésekre bíznák magukat. Az előrejelzési számítások alapján a felhasználók felmérhetik a termékre mutatkozó jövőbeli igényt és az anyagtervezést eszerint állíthatják be. Ezek a kereslet előrejelzések a tervező varázslóban használhatók fel.

A tervező varázsló öt egyszerű lépésben viszi végig a felhasználót a tervezési folyamaton. A felhasználók határozzák meg a tervezési horizontot hetekben vagy napokban megadva. Lehetőségük van arra, hogy a hétvégéket és ünnepnapokat kizárják a szolgáltatás és beszerzés tervezéséből. A forgatókönyvek számos szolgáltatási tételre vagy tételcsoportra elkészíthetők.

Egy forgatókönyv teljesítésekor a megoldás egy javaslati jelentés formájában ajánlja a tétel ’szolgáltatását’ illetve ’megvásárlását’. A lehetőségek kivizsgálása után a tervezők megtekinthetik a nettó igény számításokat és a bruttó forrás, termék követelményekhez vezető tényleges dokumentumokat. Kivételekre vonatkozó figyelmeztetések és vizuális lekérdezések is rendelkezésre állnak. Ezek határozzák meg azokat a megrendeléseket, amelyeket a felhasználóknak meg kell sürgetniük.


Megrendelési ajánlások

A javaslati jelentésből a tervezők automatikusan kiválaszthatják a javasolt szolgáltatási és beszerzési rendeléseket az automatikus kialakítás céljából. Ha egy tételt ki kell szervezni, a rendszer lehetőséget ad a tervezőnek, hogy a gyártási rendelést egyszerűen beszerzési rendeléssé alakítsa át. Az azonos beszállítóhoz tartozó rendelések opcionálisan egy rendelésbe foglalhatók, ezzel egyszerűsítve a vásárlási folyamatot.

Az SAP Medistance praxis vezérlő, döntés-előkészítő, telemedicinális rendszer megfizethető, könnyen megvalósítható, teljes körű intelligens egészséggondozási megoldás, mely a helyszínen és a felhőben is rendelkezésre áll, és egy biztonságos, számítógépes adatbázis memória működteti. Kifejezetten kis- és középméretű orvosi praxisokra és egészséggondozó vállalkozások részére tervezték és lehetővé teszi, hogy a felhasználók és tagok - a hagyományos egészséggondozáson túl - jobban tervezhessék, irányíthassák és optimalizálhassák személyes egészségüket, gyógyszerhasználatukat és életstílus vezetésüket, a költségek egyidejű csökkentése, valamint az elégedettség és a gondozási minőség egyidejű javítása mellett.