Pénzügyek

A modul kezeli a pénzügyi tranzakciókat, beleértve a főkönyvet is, elkészíti és karbantartja a könyvelési tételeket, a többdimenziós költségközpontokat, az árfolyamkülönbözeteket és a költségvetéseket.

Számvitel és pénzügy

Az SAP Business One alapon működő Medistance komplett pénzügyi és számviteli platformot, eszköztárat biztosít az egészséggondozó vállalat pénzügyi műveleteinek támogatásához. Automatizálja a mindennapos számviteli feladatokat, a főkönyvi és könyvelési feladatokat, segíti az adószámítást és lehetővé teszi a több pénznemben történő tranzakciókat.

Többdimenziós költség központ

Az SAP Business One alapon működő Medistance rendszer lehetővé teszi, hogy a költségközpontok vezetése egyszerűen elemezhesse a pénzügyi információkat. A bonyolult és pontos jelentések készítéséhez a hierarchián alapuló költségközpont szerkezetet épít fel.

Költségvetések

A felhasználók konfigurálhatják a költségvetés megosztási módszereket, bármilyen devizában meghatározhatják a költségvetési számokat (helyi valuta, külföldi deviza vagy mindkettő), és összefoglaló költségvetési beszámolót jeleníthetnek meg, amely összehasonlítja a tényleges és a tervezett számokat.

Integrált beszámolók

Az SAP Business One számos eszközt biztosít az integrált beszámolók készítéséhez - üzleti, számviteli, raktár és pénzügyi beszámolók, számlakivonatok és testre szabott beszámolók. A beszámolók számos különböző formátumba exportálhatók, pl. Microsoft® Excel®, Microsoft® Word® és PDF.